location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Eindejaar Actie – Korting op grote schoonmaak

  • home
  • Eindejaar Actie – Korting op grote schoonmaak

Eindejaar Actie – Korting op grote schoonmaak

Onderhoud is behoud, een bekend gezegde en zeker waar als het op uw vloer aankomt. Of u een houten vloer, PVC of laminaat heeft, regelmatig de vloer reinigen verlengt de levensduur aanzienlijk. Daar hebben we eerder een uitgebreid artikel over geschreven.

Bij Friesland Parket verkopen we graag nieuwe vloeren, maar we zien ook graag dat er goed gezorgd wordt voor vloeren. Na alle drukte zien we dat er vaak een grote schoonmaak rondom de jaarwisseling is. Om fris het nieuwe jaar in te gaan.

De maand december staat voor veel mensen gelijk aan gezelligheid, feestdagen, familie en vrienden over de vloer. Maar zeker ook als dure maand.

Daarvoor hebben we een eindejaar actie met kortingen over het gehele assortiment onderhoudsmiddelen en schoonmaakartikelen die specifiek ontwikkeld zijn voor uw type vloer. Weet u niet welke producten u precies moet hebben, vraag het ons en we adviseren u kosteloos het meest geschikte artikel om uw vloer te behandelen.

Bekijk alle producten op deparkethal.nl en bestel met korting tot en met 31 december!

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015