location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

VACATURE: Administratief Medewerk(st)er

 • home
 • VACATURE: Administratief Medewerk(st)er

VACATURE: Administratief Medewerk(st)er

Heerenveen - 24-32 uur

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker is het van groot belang dat jij een flexibele instelling hebt en goed om weet te gaan met ad hoc werkzaamheden. Je weet prioriteiten te stellen en ondanks de dynamiek van jouw werk, overzicht te behouden. Je bent een teamplayer, maar bent ook in staat zelfstandig te werken. Je neemt initiatief, bent gedisciplineerd en werkt accuraat.

Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de boekhouding. Dit omvat in ieder geval crediteuren/debiteuren administratie en BTW aangiftes. Hierbij is bekendheid met het programma Snelstart een pre. Daarnaast voer je orders uit die binnenkomen via onze webshops. Kennis van Magento 2 is gewenst, maar niet noodzakelijk indien je bereid bent te leren. Inpakken van pakketjes en aanvullende facilitaire werkzaamheden behoren tevens tot jouw takenpakket.

Wij bieden

 • Dienstverband voor 24-32 uur in overleg;
 • Salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;
 • Toekomstperspectief en voldoende ontwikkelingsmogelijkheid;
 • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • Een professionele werkomgeving, met prettige werksfeer;
 • Een baan waarbij geen enkele dag hetzelfde is;

Wat we van je vragen

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en 1 jaar werkervaring opgedaan in een administratieve functie;
 • Beheersing van Nederlandse taal in spraak en schrift;
 • Boekhoudervaring (in Snelstart);
 • Precies en betrouwbaar;
 • Kennis van Magento 2 webshops of bereidheid tot leren van.

Waar ga je werken?

Friesland Parket is een traditioneel parketbedrijf in Heerenveen met in het assortiment hoogwaardige houten vloeren, laminaat en PVC met meerdere webwinkels voor online verkoop. Het bedrijf is een kleine organisatie met een hecht team, het werk is afwisselend, je krijgt veel verantwoordelijkheid.

Hoe solliciteren?

Mail je CV + motivatiebrief naar info@frieslandparket.nl

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015