location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Friesland Parket

Bijna 35 jaar ervaring!
  • home
  • Friesland Parket

Friesland Parket

Friesland Parket bestaat sinds 1978. Van meet af aan heeft het bedrijf zich toegelegd op de levering van kwaliteitsproducten.

Meer dan 40 jaar ervaring

Alle werkzaamheden worden dan ook sinds jaar en dag in eigen beheer uitgevoerd. Eigenaar L. Atsma vertelt : Alleen met een tevreden klantenkring bouw je een bedrijf op, tevreden kopers zijn de beste ambassadeurs die je je kunt wensen.

Doe Het Zelf of laat het werk aan ons over

“Het maakt ons niet uit of de klanten de vloer zelf willen leggen of het werk door ons willen laten uitvoeren”, zegt L. Atmsa. “In beide gevallen zullen wij streven naar een optimaal eindresultaat. In geval van Doe Het Zelf, zullen wij de klant optimaal voorzien van leginstructies en bijkomende tips. Er zijn tegenwoordig veel producten die zijn toegesneden op de doe-het-zelver. Met clicksystemen voor parket, laminaat en kurk kan het bijna niet misgaan!”.

L. Atsma zegt ook: “Voor sommige kastwanden geldt hetzelfde. Wij leveren voor een scherpe prijs de mooiste wanden. Geen eenheidsworst, maar een prachtig, uniek product dat voor de doorgewinterde doe-het-zelver een plezier is om te plaatsen. En daarna is het genieten en kun je aan je vrienden trots vertellen: zelf gedaan!”.

C.B.W.-Mitex

Friesland Parket is erkend lid van de C.B.W.-Mitex, een branchevereniging waarbij landelijk uitsluitend speciaalzaken zijn aangesloten. De C.B.W. heeft samen met de Consumentenbond leveringsvoorwaarden opgesteld, welke uitermate consumentvriendelijk zijn en uiteraard levert en legt Friesland Parket volgens deze voorwaarden. Tevens houdt het C.B.W.- lidmaatschap in dat de aangesloten bedrijven een (eventueel) geschil, dat door de consument bij de geschillencommissie parket aanhangig wordt gemaakt, verplicht zijn dit door deze commissie te laten behandelen en zich hebben neer te leggen bij de uitspraak. Een procedure die de consument weinig kost en snel wordt afgewikkeld.

Lid van ParketGroep Nederland

Friesland Parket is lid van ParketGroepNederland. Alleen parketbedrijven met jarenlange ervaring en voldoend aan de hoge eisen en normen van ParketGroep Nederland kunnen lid zijn.

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

PVC vloeren

Imitaties van hout, cement, marmer, hardsteen, het is allemaal mogelijk.

PVC vloeren