location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Over Friesland Parket


Sinds 1978 bewijst Friesland Parket dat mensen onze passie voor vakwerk, streven naar perfectie en hoge kwaliteitsproducten op prijs stellen. Alle werkzaamheden worden dan ook sinds jaar en dag in eigen beheer uitgevoerd. Zoekt u een parketteur die de ambacht beheerst, uw wensen begrijpt én vertaald in uw ideale vloer?

Kies de meest betrouwbare, ook de komende 40 jaar!

InRetail


Friesland Parket is erkend lid van InRetail, een branchevereniging waarbij landelijk uitsluitend speciaalzaken zijn aangesloten. De branchevereniging heeft samen met de Consumentenbond leveringsvoorwaarden opgesteld, welke uitermate consumentvriendelijk zijn en uiteraard levert en legt Friesland Parket volgens deze voorwaarden.

Tevens houdt het lidmaatschap in dat de aangesloten bedrijven een (eventueel) geschil, dat door de consument bij de geschillencommissie parket aanhangig wordt gemaakt, verplicht zijn dit door deze commissie te laten behandelen en zich hebben neer te leggen bij de uitspraak. Een procedure die de consument weinig kost en snel wordt afgewikkeld.

Erkend schadebedrijf

Wanneer u schade hebt, bijvoorbeeld bij waterschade, brandschade, inbraakschade of dergelijke waarbij u gebruik moet maken van uw verzekering, weet dan dat wij gespecialiseerd zijn in het vakkundig afhandelen hiervan.

Wij kunnen elke laminaat, pvc of houten vloer herstellen of vervangen.

Wij werken alleen met eigen en ervaren specialisten. Tevens geven wij altijd een aanvullend advies voor onderhoud en gebruik van de gerepareerde of nieuwe vloer, zodat u er weer jarenlang plezier van hebt.

Erkend leerbedrijf


Als erkend leerbedrijf laten willen we graag het aantal vakmensen op peil houden die werkzaam zijn in onze branche en daarom investeren wij graag onze tijd in deze jongeren.

Friesland Parket is gespecialiseerd in het leggen en afhandelen van vloeren. Dat kan houten vloeren zijn of een laminaat, maar wij leggen ook PVC vloeren.

In onze showroom in Heerenveen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies.

Ben jij MBO-student en wil je in de praktijk het vak van vloeren leggen leren? Of wil je in de toekomst als verkoopmedewerk(st)er of interieurstylist(e) aan het werk? Neem dan contact met ons op en wellicht hebben we een leerplek of stageplaats voor jou!

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer