location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Bestaande maple tapis vloer geschuurd en gelakt
  • home
  • Bestaande maple tapis vloer geschuurd en gelakt

Bestaande maple tapis vloer geschuurd en gelakt

Friesland Parket staat zeer goed bekend omtrent renovatie en onderhoud van bestaande vloeren. Opknappen van bestaande vloeren en/of aanhelen daarvan gebeurt zeer professioneel. Zo goed, dat er praktisch geen verschil zichtbaar is tussen de oude of beschadigde vloer en het nieuw gelegde deel.

Schuren

Wanneer je in het bezit bent van een houten vloer, weet dan dat deze wel 50-100 jaar mee kan gaan. Het is namelijk de afwerklaag welke slijt. Tijdig schuren, ca. eens in de 10-15 jaar zorgt ervoor dat de vloer mooi blijft. Wanneer men tijdig schuurt hoeven we maar 0,5 mm weg te schuren (de afwerklaag). Is de slijtage in de afwerklaag groter dan dienen we meer weg te schuren.

verschil gelakte deel en geschuurde deel

Lakken

Wanneer jij je vloer een 2e leven gunt, dan kun je kiezen uit vele kleuren, hiermee geef je de vloer een ander karakter. Dit gezin heeft gekozen voor een lichte grondlak en 2 componenten project lak mat. Wanneer je kiest voor lak, weet dan dat we werken met project lakken die zeer slijtvast zijn. Wij komen altijd eerst bij je thuis om een deskundig oordeel van de bestaande vloer te geven.


maple tapis vloer geschuurd

Maple

Het groeigebied van maple is voornamelijk Europa en in het noorden en oosten van Amerika. Over het algemeen heeft maple hout een crèmeachtige kleur die lichtgeel wordt wanneer het aan daglicht wordt blootgesteld. Dit zorgt ervoor dat een vloer van maple hout een zijdeachtige glans krijgt. Maple hout heeft een chique uitstraling en een hele eigen tekening. De houtsoort heeft een gelijkmatige structuur en draagt een bescheiden vlampatroon. Juist deze eigenschappen zorgen voor een rustige vloer.

maple tapis vloer geolied

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer