location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Eiken Visgraat wit geolied, traditioneel gelegd
  • home
  • Eiken Visgraat wit geolied, traditioneel gelegd

Eiken Visgraat wit geolied, traditioneel gelegd

Friesland Parket staat zeer goed bekend omtrent leggen van nieuwe vloeren. Het leggen van nieuwe vloeren en/of aanhelen daarvan gebeurt zeer professioneel. Deze visgraatpatroon eiken wit geoliede vloer met band en bies is dan ook zeer strak traditioneel gelegd door onze eigen professionals.

1-bis kwaliteit levert een rustige plank op. Noesten zijn slechts toegestaan tot een grootte van 1,2 cm waarvan er hooguit enkele tot 1 per plank te vinden zijn.

Friesland Parket staat al sinds 1978 bekend als specialist in houten vloeren. Naast houten parketvloeren bieden we ook diverse producten aan van kunststof met een houtlook, zoals laminaat en pvc.

Advies op maat

Het is belangrijk dat je als klant bewust bent van de voor en nadelen van een vloerkeuze en vooral of deze aansluit bij je persoonlijke situatie. Deze familie heeft gekozen voor een wit geoliede eiken visgraatpatroon vloer.

Leuk om te weten: Een visgraat is vooral mooi in grote huizen. Dit laat de oppervlakte van het huis namelijk nog groter ogen.

Afwerking

Deze vloer is deels gelegd op een houten draagvloer, deels in de aanbouw op een cementdekvloer met vloerverwarming. De vloer is voorzien van een dilatatie voeg. Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Het hout verwerkt op vloerverwarming kan meer krimp hebben dan de vloer gelegd in het bestaande deel. In het bestaande deel van de woning ligt een houten draagvloer, hier is als tussenvloer een vezelplaat toegepast.

De afwerking van de vloer is enkel witte olie.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015