location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Jatoba houten vloer gelegd in Joure
  • home
  • Jatoba houten vloer gelegd in Joure

Jatoba houten vloer gelegd in Joure

Jatoba (Hymenaea courbaril), is een boom die groeit in het Caribisch gebied, Centraal-en Zuid-Amerika en Brazilië. het is een hardhout dat zeer geschikt is voor het gebruik voor massieve Jatoba houten vloeren en Jatoba lamelparket.

Hoewel Jatoba wordt soms aangeduid als Braziliaanse of Zuid-Amerikaanse Cherry, is het niet een kersenboom. Jatoba produceert een oranje, harsachtig, kleverige gom dat converteert naar oranje via een chemisch proces dat miljoenen jaren duurt.

jatoba houten vloer joure

Waarom kies jij voor Friesland Parket?

Omdat wij:

- Altijd ons afval meenemen
- Houtenvloeren gratis na oliën met onderhoudsolie
- Een onderhoudsadvies geven bij de vloer
- Gratis vloeren opname en offerte maken
- Specialisten zijn in vloerherstel
- Vakkundig personeel aan het werk hebben
- Ruime showroom hebben met aandacht voor de klant
- Doorlopend leuke aanbiedingen maken
- Een erkend Schade- en leerbedrijf zijn aangesloten bij een branche organisatie en CBW-erkend

jatoba houten vloer

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015