location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Parket Vloer waarop geleefd mag worden in Dronrijp
  • home
  • Parket Vloer waarop geleefd mag worden in Dronrijp

Parket Vloer waarop geleefd mag worden in Dronrijp

Het kopen van een vloer is iets heel persoonlijks. Er is gewoon erg veel om uit te kiezen. Bij Friesland Parket zal een ervaren verkoopadviseur u helpen zodat u alle benodigde informatie heeft om een weloverwogen keuze te maken. Vaak zien we een strijd tussen gevoel en verstand. Doordat wij weten wat alle mogelijkheden zijn, kunnen we oplossingen bieden voor al uw vraagstukken.

De situatie

Deze klant woont in Dronrijp en heeft een moderne smaak. Een lichte, houten vloer had de voorkeur. Echter, er is rekening te houden met een aantal factoren. De belangrijkste zijn de aanwezigheid van een hond en een open keuken. Kort door de bocht kan een hond krassen veroorzaken en een vloer in de keuken is gegarandeerd water op het hout van tijd tot tijd.

Een "gewone" houten vloer lijkt dan niet het meest geschikt. Vandaar dat mensen graag bij Friesland Parket komen. We denken met u mee en vertellen u graag dat er opties zijn die aansluiten bij uw levensstijl.

Bauwerk Villapark met ultramatte invisible protection

Er is gekozen voor een Villapark parketvloer van het merk Bauwerk. Deze bijzondere plank is net gesorteerd en heeft een moderne uitstraling doordat er bijna geen noesten in zitten. We hebben de vloer gelegd op een bestaande grindvloer. Wel hebben de grindvloer eerst behandeld met een 2K epoxy, een goede basis zorgt voor een goed eindresultaat.

Doordat de planken slechts 9mm dik zijn, is Villapark van Bauwerk ook zeer geschikt voor vloerverwarming. Verkrijgbaar in 3 houtsoorten en 14 verschillende kleuren zijn ook hier nog voldoende opties.

In Dronrijp is het de kleur wit geworden, afgewerkt met 11 laagjes B Protect Ultramatte projectlak. Zeer mat dus, en praktisch onzichtbaar. Met deze lak is de vloer slijtvast én waterdicht. Puppyproof en een kind mag de afwas doen.

Laat u inspireren

Veel keuze kan ook verlammend werken. Hoe weet u nu wat de beste keus is? Daarom hebben we de inspiratie pagina in het leven geroepen om u een beeld te geven hoe onze vloeren staan bij andere mensen. Een mooi detail van de foto's hierboven, is het toevoegen van zwarte muurplinten. Deze accentueren de zwarte design keuken en ook de zwarte kozijnen voor een harmonieus geheel.

Gratis advies op maat

Wilt u weten wat voor mogelijkheden er zijn voor uw woning? Kom langs in de showroom in Heerenveen en laat een van onze verkoopadviseurs u begeleiden naar de perfecte vloer. Met 10 jaar garantie voor zorgeloos woonplezier.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015