location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Quick Step laminaatvloer Natuur Eiken met modern stijlplint gelegd in Leeuwarden
  • home
  • Quick Step laminaatvloer Natuur Eiken met modern stijlplint gelegd in Leeuwarden

Quick Step laminaatvloer Natuur Eiken met modern stijlplint gelegd in Leeuwarden

Laminaat

Friesland Parket heeft een Quick Step laminaatvloer gelegd in Leeuwarden. Dit gezin heeft gekozen voor de Largo LPU 1662 Cambridge Eik Natuur. Tevens heeft dit laminaat de meeste verschillende prints in één decor. Dit kan oplopen tot wel 60 verschillende planken! Dat zorgt voor een natuurlijke variatie en een vloer die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is

quickstep laminaat natuur eiken leeuwarden

Quick Step

Laminaatvloeren uit de Quickstep Largo collectie zijn geschikt voor alle woonruimtes in uw huis. Quick Step Natuur lpu 1662 zijn mooie extra lange en brede planken met v-groef aan alle zijde van de laminaatdelen. Het mooie is dat je deze in veel verschillende kleuren en tinten kunt krijgen. Quickstep Largo heeft net als alle Quickstep laminaatvloeren het gepatenteerde Uniclic kliksysteem.

quickstep laminaat natuur eiken

Afwerking

Deze vloer is afgewerkt met een 10cm hoge moderne stijlplint. Om de leidingen zijn precies dezelfde kleur en materiaal plakkers geplakt om zo een naadloze vloer te creëren. Dankzij de Scratch Guard is de toplaag tot wel 10 keer krasbestendiger dan vergelijkbare laminaatvloeren van andere merken. Een unieke beleving dus waarvan je een leven lang kunt genieten.

quickstep laminaatvloer natuur eiken afwerking plakker

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015