location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Lakken of Oliën

  • home
  • Lakken of Oliën

Lakken of Oliën

Het is eindelijk zover, je mooie splinternieuwe vloer wordt gelegd door Friesland Parket.
Alleen nu heb je de vraag, “Moet ik dit nou laten lakken of kies ik voor oliën?”

Welke keuze past het best bij jou?

Dit hangt natuurlijk af van hoe de vloer gebruikt wordt. Is er veel loop verkeer? Als dit zo is is dat dan op sokken, schoenen en/of heb je huisdieren? Er zijn veel punten om rekening mee te houden. Uiteraard zochten wij uit wanneer je welk onderhoudsproduct het beste kan toepassen:

1. Lakken

Wanneer u kiest voor lak, weet dan dat we werken met projectlakken die zeer slijtvast zijn. Wij komen altijd eerst bij u thuis om een deskundig oordeel te geven.

Voordelen:

• Sterkst denkbare afwerking
• Weinig onderhoud
• Beschermd de vloer van indringend water en vuil
• Functioneler (makkelijker schoon te maken).

2. Oliën

Olie heeft een groot voordeel boven lak. Het kan namelijk ook plaatselijk bijgewerkt worden in plaats van dat je heel de vloer weer moet bijwerken.

Voordelen:

• Beschadigingen plaatselijk bij te werken
• De vloer kan je makkelijk op kleur brengen door kleurpigment toe te voegen
• Goedkoper dan lak
• Natuurlijker uitstraling
• Zelf makkelijker aan te brengen

Klik voor meer informatie op: Schuren, Lakken of Oliën

De Showroom   Contact  
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015