location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Nieuwe collectie houten vloeren nu in de showroom

  • home
  • Nieuwe collectie houten vloeren nu in de showroom

Nieuwe collectie houten vloeren nu in de showroom

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het herinrichten van onze showroom in Heerenveen. Zo kunt u nu de complete collectie houten vloeren in het echt zien, voelen en horen. Daarnaast kunt u bij Friesland Parket ook terecht voor PVC en laminaat.

Er zijn grote "borden" zodat u een beter beeld krijgt hoe een vloer er écht uit ziet. In het bijzonder presenteren we u graag de nieuwe serie, zeer gunstig geprijsde, houten vloeren. Ook zijn er verouderde, authentieke houten vloeren toegevoegd.

Wat is er nieuw?

De afgelopen jaren zijn er ingrijpende veranderingen geweest in de wereld van houten vloeren. Denk aan hoge vraag, laag aanbod en stijgende prijzen. Achter de schermen hebben we dan ook hard gewerkt om u een serie houten vloeren aan te kunnen bieden die van hoge kwaliteit is en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Direct naast onze showroom hebben we een eigen productieruimte met moderne machines om uw houten vloer exact te maken naar uw wens. Zo is het mogelijk een nieuwe eiken houten vloer te kopen bij Friesland Parket met een authentieke, verouderde uitstraling. Brede plank, smalle plank, sortering, legpatroon... U vraagt, wij leveren.

Nadat de vloer door onze eigen ervaren parketteurs vakkundig gelegd is, wordt deze in uw woning afgewerkt met een olie, was of lak. Afhankelijk van uw gewenste kleur, uitstraling en mate van bescherming en onderhoud.

Authentieke houten vloeren op vloerverwarming

Wat ook relatief nieuw is, is hout op vloerverwarming. U leest het goed, écht hout en toch vloerverwarming. Let op, niet elke (houten) vloer is geschikt voor vloerverwarming! Onze verkoopadviseurs kunnen u precies vertellen over de eisen waaraan een vloer moet voldoen om geschikt te zijn voor vloerverwarming zodat u onbezorgd, veilig en energie efficiënt de juiste vloer kiest.

Een steeds groter aandeel van onze klanten verduurzamen hun woning en kiezen daarbij voor vloerverwarming. De oude vloer gaat er uit en verwarmingsbuizen worden ingefreesd in de dekvloer. Vervolgens neemt Friesland Parket het stokje over om de complete oppervlakte te egaliseren (voor een perfect vlakke ondergrond) en daarop een houten vloer te leggen.

Heeft u bijvoorbeeld een historisch pand dan wilt u misschien niet een perfect strakke, moderne houten vloer maar het karakter van een geleefde vloer juist behouden. Vraag dan naar de mogelijkheden voor een verouderde houten vloer. Eén van onze specialiteiten!

Nog nooit zoveel keuze

Daarmee is het aanbod nog nooit zo breed geweest als nu en is uw droomvloer dichterbij dan ooit. Veel keuze is fijn, maar we snappen dat het ook overweldigend kan zijn. Daarom is een showroom bezoek van onschatbare meerwaarde in het maken van een weloverwogen keuze. Een vloer uitkiezen is immers niet niks en doet u niet vaak.

Een houten vloer in het echt zien geeft u meer vertrouwen in uw keuze, dan kiezen van alleen een beeldscherm of uit een magazine. Om u verder te helpen is er altijd een getrainde verkoopadviseur om u te begeleiden en alle vragen te beantwoorden. U bent welkom om zonder afspraak binnen te lopen.

Wilt u verzekerd zijn van onze volledige aandacht? Maak dan van tevoren een "private shopping" afspraak. Vrijblijvend en zonder verplichtingen of extra kosten. Zo weet u dat er iemand voor u klaar staat wanneer het u uitkomt.

Waarom uw vloer bij Friesland Parket kopen?

Friesland Parket heeft al 45 jaar een reputatie hoog weten te houden als ambachtelijke parketteur. In de mooie en ruim opgezette showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment in hout, PVC en laminaat tegen scherpe prijzen.

Hier werken we enkel met eigen personeel om de kwaliteit te kunnen garanderen. Parketteurs van Friesland Parket zijn ruim ervaren in het verduurzamen van bestaande vloeren rondom infrezen van leidingen, egaliseren, lijmen en leggen van nieuwe houten en PVC vloeren in alle legpatronen. Bij ons is opname altijd gratis en kunt u gebruik maken van onze stalenservice waarbij u een gekozen vloer kunt bekijken in uw eigen woning.

Ook voor renovatie bij bijvoorbeeld water-, val- en brandschade denkt u het eerst aan Friesland Parket. We zijn een erkend schade- en leerbedrijf. Voor periodiek onderhoud van bestaande vloeren zoals schuren, lakken en oliën bent u bovendien aan het juiste adres.

U kunt voor de deur parkeren. De showroom is gelijkvloers en toegankelijk voor iedereen met kinderwagen, rolstoel of rollator. We schenken ook erg lekkere koffie, zien we u binnenkort?

  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Onze merken

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015