location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Houten schuifwandkast op maat voor appartement in IJlst
  • home
  • Houten schuifwandkast op maat voor appartement in IJlst

Houten schuifwandkast op maat voor appartement in IJlst

In een appartement in IJlst heeft Friesland Parket een op maat gemaakt houten schuifwandkast geplaatst. Het gaat om een wandkast met 4 Chateau Eiken paneel schuifdeuren, Zilverkleurige omlijsting en een Wit interieur.

Opbergruimte:
Deze schuifkast dekt de gehele achterwand en is dus groot genoeg om al je benodigdheden in op te ruimen, daarom is deze kast ideaal in een appartement waar je sneller ruimte te kort komt. Door de verschillende vakken in de kast kun je makkelijk je kleding, schoenen, tassen, etc. organiseren. Deze kast bied je daarom ook een overzichtelijke indeling.

Mogelijkheden:
Het mooie van onze kasten is dat je ze in vele verschillende kleuren hebt, de indeling zelf kunt uitkiezen en hij op maat gemaakt wordt. Door de veel verschillende indeling opties kun je je eigen perfecte kast laten maken bij ons.

'Ik wist precies wat ik wou en met veel verschillende mogelijkheden bij Friesland Parket hebben wij samen mijn perfecte schuifwandkast ontworpen'

Specialist:
Onze eigen parketteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van deze Schuifwandkasten en plaatsen deze dan ook graag bij jou thuis.

Interesse?
Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw kast wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod kasten zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

PVC vloeren

Imitaties van hout, cement, marmer, hardsteen, het is allemaal mogelijk.

PVC vloeren