location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Antraciet laminaat vloer wildverband gelegd in Sneek
  • home
  • Antraciet laminaat vloer wildverband gelegd in Sneek

Antraciet laminaat vloer wildverband gelegd in Sneek

Een familie uit Sneek heeft onze vernieuwde showroom gevonden via Google met een specifieke vraag. "We wisten al wat we wilden toen we binnenstapten, een antraciet kleurige laminaat vloer. Bij de details werden we vriendelijk geassisteerd door een medewerker."

Friesland Parket staat al sinds 1978 bekend als specialist in houten vloeren. Naast massief houten parketvloeren bieden we ook diverse producten aan met een houtlook, zoals laminaat.

Advies op maat

Het is belangrijk dat je als klant bewust bent van de voor en nadelen van een vloerkeuze, en vooral of deze aansluit bij je persoonlijke situatie. Voor deze familie hebben we geadviseerd om te kiezen voor antraciet kliklaminaat met vierzijdige V-groef gelegd in wildverband.

antraciet laminaat vloer

Onder het genot van een kop koffie zijn we overeengekomen dat de familie uit Sneek het antraciet laminaat in de hal, woonkamer, keuken, overloop en 3 slaapkamers laat leggen door Friesland Parket. Alle dorpels zijn verwijderd zodat het vloeroppervlak ononderbroken doorloopt op de gehele verdieping.

De Sneker familie heeft ons nog een foto gestuurd met de nieuwe antraciet laminaat vloer in combinatie met een moderne zwart glazen eethoek en bijpassende antraciete vensterbank. Een mooi geheel geworden.

antraciet laminaatvloer wildbervand gelegd in sneek

"We zijn zeer tevreden met het geleverde vakwerk van de mensen van Friesland Parket. De mannen waren vriendelijk en goed gemanierd. Het kan komen doordat we een kop koffie en een broodje aangeboden hebben, maar dat was dan ook meer dan verdiend!"

Laminaat vloer kopen?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer

Frieslandparket

4.6
gebaseerd op 5 beoordelingen

Herman Ostendorf

28-02-2019
Ik heb (op aanraden van familielid) Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.

J. Huizinga

28-02-2019
Zeer tevreden met onze door Friesland Parket geleverd en gelegde parket vloer. Uiteraard na het ontvangen van deskundig en professioneel advies door één van de verkopers. Bedankt heren!

Jos De Bres

19-04-2018
Via de website van Osmo kwam ik bij deze Friese onderneming uit. Er was een probleem. Ik dacht dat ik € 55 moest betalen, dat stond als actieprijs aangegeven. Echter toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, verscheen een bedrag van € 63. Nadat Sander mij de situatie had uitgelegd, waaruit bleek dat deze fout niet aan hun lag, waren zij toch zo sportief om het product aan mij te leveren voor € 55. Bravo Sander én collega's.

Auke Swart

07-02-2016
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.

P. Jonker

28-07-2015