location_on   Pompmakker 7, Heerenveen     phone   0513 – 626 507
menu

Referentie

Strakke moderne 1 bis eiken vloer naturel geolied en gelegd door eigen parketteurs
  • home
  • Strakke moderne 1 bis eiken vloer naturel geolied en gelegd door eigen parketteurs

Strakke moderne 1 bis eiken vloer naturel geolied en gelegd door eigen parketteurs

Friesland Parket staat zeer goed bekend omtrent leggen van nieuwe vloeren. Het leggen van nieuwe vloeren en/of aanhelen daarvan gebeurt zeer professioneel. Deze 1-bis eiken naturel vloer is dan ook zeer strak gelegd door onze eigen professionals.

1-bis kwaliteit levert een rustige plank op. Noesten zijn slechts toegestaan tot een grootte van 1,2cm waarvan er hooguit enkele tot 1 per plank te vinden zijn.

1 bis eiken vloer naturel geolied

Friesland Parket staat al sinds 1978 bekend als specialist in houten vloeren. Naast houten parketvloeren bieden we ook diverse producten aan van kunststof met een houtlook, zoals laminaat en pvc.

Advies op maat

Het is belangrijk dat je als klant bewust bent van de voor en nadelen van een vloerkeuze en vooral of deze aansluit bij je persoonlijke situatie. Voor deze familie hebben we geadviseerd om te kiezen voor een eiken naturel vloer.

1 bis eiken vloer naturel geolied

Leuk om te weten: Een ruimte met veel daglicht maakt dat kinderen en volwassenen tot wel 15% productiever zijn. We kunnen bij genoeg licht geconcentreerder werken. Je begrijpt dat dat veel voordelen heeft.

Afwerking

In de vloer zitten stopcontacten die zich in de vloer kunnen verbergen. Deze worden er altijd strak ingelegd, zodat er geen ruimte tussen zit en het zeer netjes oogt. Ook zijn deze stopcontacten ideaal in de woning omdat je met de indeling van je interieur veel meer mogelijkheden krijgt.

1 bis eiken vloer naturel geolied

Op de afbeelding zie je nog een witte beschermlaag rondom de stopcontact zitten, deze wordt er later afgehaald.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar wat Friesland Parket kan betekenen voor jouw vloer wensen? Neem contact op met onze vakmensen of bezoek onze vernieuwde showroom in Heerenveen. Hier kun je een ruim aanbod houten vloeren zien en voelen en geniet je van advies op maat.

Terug naar Inspiratie
  "Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen met 0513 – 626 507
Contact

Houten vloeren

Een houten vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Houten vloeren

Parket vloeren

Een parket vloer wordt gezien als een van de mooiste vloeren.

Parket vloeren

Laminaat vloer

Laminaat heeft een kunststoffen bovenlaag en is daarmee slijtvast en onderhoudsarm.

Laminaat vloer